27 Απρ 2024 @ 11:00 εώς 16:00

Από τις 11 το πρωί και μέχρι 4 το απόγευμα υποδεχόμαστε στον χώρο του βιβλιοπωλείου σημαντικούς ανθρώπους του βιβλίου, ποιητές, πεζογράφους και εικονογράφους, για μια συζήτηση με το κοινό, μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους. Μια συνάντηση με θέμα «Γνωρίστε τους συγγραφείς της πόλης μας», όπου  αγαπημένοι συγγραφείς, συμπολίτες παρουσιάζουν ο ένας το έργο του  άλλου και υπογράφουν βιβλία τους.

Θα συμμετέχουν:  Αραμπατζή Ιωάννα, Βρεττός Σπύρος, Γαλάνη Μάρω,  Δενδρινού Άννα,  Ελευθερίου Σοφία, Θωμά Ελένη Κονοτογεωργοπούλου Γιώτα,  Μπαϊρακτάρης Μιχάλης, Ντόντη Αναστασία, Πρόγκα Λένα, Σμυρλή Παναγιώτα, Σπαρτινός Κώστας,  Τσολοδήμος Ανδρέας, Φωσταίνης Αλέξανδρος, Χριστόπουλος Βασίλης κ.ά.

Την ίδια ημέρα, 1 το μεσημέρι,  είναι προγραμματισμένη  η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής  «Ταραήλ» του Δημήτρη Μουζάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ποιητές Λένα Καλλέργη, Τάσος Παγιασλής, Γιάννης Τόλιας και Αντώνης Σκιαθάς.

Στις καθιερωμένες εκπαιδευτικές δράσεις του Σαββάτου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν «το βιβλίο της Άνοιξης», με αφορμή την τρέχουσα εικαστική έκθεση «Έαρ».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ